Wonen in een huis met karakter

Heeft u altijd al gedroomd van een statig herenhuis aan een mooie, groene laan in een groene omgeving maar toch met de stad om de hoek? Of een luxe appartement dat van alle gemakken is voorzien? Dat is nu mogelijk. Laan van Tinbergen bestaat uit 16 luxe appartementen en 56 royale herenhuizen. De herenhuizen zijn ontworpen in twee woonstijlen, Modern en Klassiek. Bekijk de woningen in de  woningzoeker.

Compleet of maatwerk?

Standaard is uw woning al zeer compleet en hoogwaardig afgewerkt. Zo heeft u standaard twee badkamers en de keuze uit vier, vijf of zes slaapkamers! Maar u heeft ook de mogelijkheid uw herenhuis naar uw eigen wensen aan te passen. De kopersbegeleider van TW3 of Dura Vermeer begeleidt u gedurende alle stappen in het proces. De begeleiding begint op het moment dat u een woning toegewezen heeft gekregen. In een persoonlijk gesprek informeert TW3 u over het proces en de mogelijkheden. Ook krijgt u meer uitleg over de keuze tussen Compleet of Maatwerk.

Compleet

Een Compleet-woning is gebaseerd op de bestaande plattegrond, inclusief alle installaties. Heeft u nog eigen ideeën? Als het proces en de technische uitgangspunten dit toelaten, is daar alle ruimte voor. De grote opties zijn al uitgetekend, het overige meer- en minderwerk nog niet. De koop- en aannemingsovereenkomst voor uw woning sluit u nadat u uw keuze voor de definitieve uitvoering heeft gemaakt.

Maatwerk

Wilt u graag meer inspraak in de indeling van uw toekomstige herenhuis? Dan ligt een Maatwerk-woning voor de hand. Samen met een interieurarchitect bepaalt u hoe uw herenhuis eruit komt te zien. Hiervoor vragen we u eenmalig een vergoeding van € 2.750 incl. btw. Daarmee gaat u een reserveringsovereenkomst aan. Er is qua indeling veel mogelijk, maar natuurlijk gelden altijd de richtlijnen van het Bouwbesluit. Ook bouwtechnisch moet het mogelijk zijn om uw wensen te honoreren. De interieurarchitect van DOEN zal u hierover informeren. Het verplaatsen van wandcontactdozen en lichtpunten is al opgenomen in het bedrag van € 2.750 incl. btw.