Het is bijna zover! In het 4e kwartaal van 2018 zullen de appartementen van Laan van Tinbergen in verkoop gaan. Het project bestaat uit 17 royale appartementen welke over twee kleinschalige woongebouwen zijn verdeeld. U betreedt het gebouw door een luxe entreehal op de begane grond.

De 17 appartementen variëren van circa 95m2 t/m 240m2 en beschikken veelal over twee badkamers, meerdere slaapkamers en ruime terrassen en balkons. Parkeren doet u in de inpandige parkeergarage. Deze privégarage verbindt gelijktijdig de twee woongebouwen.

Vanaf nu staat het aanbod van het appartementenaanbod online op de Wooncreator. Via de Wooncreator kunt u de plattegronden en kenmerken per appartement bekijken én kunt u een voorinschrijving* doen op het bouwnummer of de bouwnummers van uw voorkeur. U kunt deze voorinschrijving doen tot 31 augustus 2018. Daarna sluit de voorinschrijving.

*let op, het betreft een voorinschrijving, nog geen definitieve inschrijving. De definitieve inschrijving is pas mogelijk zodra de verkoop is gestart.