Profiteer van financiële kennis en mogelijkheden

Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Laan van Tinbergen kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NEXTHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer. De woningen in Laan van Tinbergen worden duurzaam gebouwd, wat u als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via NEXTHome kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1.05%                

Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1.45%

(rentestand 4 december 2019).

- Duurzaamheidshypotheek: de grootste voordelen op rij (klik)

De woningen in Laan van Tinbergen worden duurzaam gebouwd, wat u als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen u maximaal te profiteren van de voordelen die u als koper van een woning in Laan van Tinbergen. Een greep uit deze voordelen:

VOORDELEN
• Extra hypotheekrentekorting omdat u een energiezuinig huis koopt
• Meerwerk (upgrades keuken, upgrades badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren
• Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
• Een hogere hypotheek mogelijk omdat u een energiezuinig huis koopt
• Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
• Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij
• Advies- en bemiddelingskosten voor uw hypotheek slechts € 800,-

- Voorkom onjuiste informatie uit de commerciële hypotheekwereld (klik)

NEXTHome is de hypotheekpartner van Dura Vermeer. Dag in, dag uit en 24/7 begeleiden de mensen van NEXTHome onze kopers financieel. Dit is hun enige dagtaak. Wij noemen dit ‘dedicated consultants’. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel.

Wij adviseren u om in gesprek te gaan met NEXTHome omdat wij niet willen dat u vanuit de commerciële hypotheekwereld onvolledige of onjuiste informatie meekrijgt waardoor uw koopervaring negatief wordt beïnvloed. Een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom wilt u met een specialist aan tafel.

- Bepaal zelf uw ideale maandlast (klik)

Bij NEXTHome bent u meer dan een hypotheekklant. U bent onze koper. Wij maken vaak mee dat kopers in de reguliere hypotheekmarkt slechts één maandlast horen op hun hypotheekvraag. Er is echter nooit maar één antwoord.

De nieuwbouwspecialisten van NEXTHome nemen uitgebreid de tijd om u uit te leggen op welke manieren u na kúnt denken over een hypotheek. Meer of minder vermogensopbouw, wie bent ú, hoe wilt ú leven en welke maandlast past daar in welke levensfase het beste bij? Zo wordt een hypotheek een levensfilosofie. En zo bepaalt u zélf (uiteraard binnen een bepaalde range) uw maandlast, samen met uw Hypotheekspecialist.

Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in uw leven. Aandacht, rustig zoeken naar de beste hypotheekoplossing en laagdrempelig overleg met uw Hypotheekspecialist. Dit zijn de kernwaarden van NEXTHome.

- Onafhankelijk, Best-Buy (klik)

NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken, speciaal gericht op nieuwbouw. NEXTHome werkt volgens de Best Buy-methodiek. Er wordt altijd gezocht naar de hypotheek met de beste prijs/kwaliteitverhouding in uw persoonlijke situatie. Daarbij kunt u via NEXTHome profiteren van de duurzame mogelijkheden van hypotheekbanken die u in de commerciële hypotheekwereld normaliter niet zo snel tegenkomt.

NEXTHome kan uw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van NEXTHome behoren o.a. Triodos Bank, Vista Hypotheken, ABN AMRO, BLG, NIBC, Aegon en Nationale Nederlanden.

- Lage kosten, hoge service (klik)

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek via NEXTHome slechts €800,- (all-in) bedragen heeft u de volledige service van een professionele Hypotheekspecialist.

Gedurende de gehele looptijd van uw hypotheek - veelal 30 jaar dus - kunt u terecht met alle vragen over uw hypotheek. NEXTHome berekent u hiervoor geen extra kosten, zoals abonnementskosten of iets dergelijks. U bent onze koper, u mag op service rekenen.

- Vrijblijvend en gratis aan tafel (klik)

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met uw Hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar uw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heeft u, welke opties en extra’s zou u graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wilt u hebben voordat u aan het definitieve koopproces begint.
Voor een afspraak bent u altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend.


Profiteer van de financiële Quickscan!

Met de financiële Quickscan van NEXTHome krijgt u vooraf inzicht of wonen in Laan van Tinbergen haalbaar en betaalbaar is voor u. Bij een Quickscan hoort u uw maximale leencapaciteit en hoe hoog uw maandlasten naar verwachting zullen zijn. Deze service is gratis. U kent ons en wij kennen u. Prettig en persoonlijk.

Meer weten, een Quickscan opvragen of gelijk een afspraak maken? Bel 0186-745772 en vraag naar Daniëlle, Marco of Aletta, uw Hypotheekspecialisten voor Laan van Tinbergen. Mailen kan uiteraard ook: d.schuller@nexthome.eu , m.bijl@nexthome.eu of a.giethoorn@nexthome.eu

Voor een afspraak bent u altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend.

Uw hypotheekspecialisten voor de Laan van Tinbergen:

Marco Bijl Danielle Schuller Aletta Giethoorn