DE DUURZAAMHEIDSHYPOTHEEK

Kopers van een woning in de Laan van Tinbergen kunnen profiteren van de kennis en ongeëvenaarde mogelijkheden van het team van NEXTHome Nieuwbouwhypotheken, hypotheekpartner van Dura Vermeer. De woningen in de Laan van Tinbergen worden duurzaam gebouwd, wat u als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek

NEXTHome
NEXTHome is de hypotheekpartner van Dura Vermeer. Dag in, dag uit en 24/7 begeleiden de mensen van NEXTHome onze kopers financieel. Dit is hun enige dagtaak. Wij noemen dit ‘dedicated consultants’. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel. Wij adviseren u om in gesprek te gaan met NEXTHome omdat wij niet willen dat u vanuit de commerciële hypotheekwereld onvolledige of onjuiste informatie meekrijgt waardoor uw koopervaring negatief wordt beïnvloed. Een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom wilt u met een specialist aan tafel.

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met uw Hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar uw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heeft u, welke opties en extra’s zou u graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wilt u hebben voordat u aan het definitieve koopproces begint.

De Duurzaamheidshypotheek
De woningen in de Laan van Tinbergen worden duurzaam gebouwd, wat u als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen u maximaal te profiteren van de voordelen die u als koper van een woning in de Laan van Tinbergen. Een greep uit deze voordelen:

Voordelen

  • Extra hypotheekrentekorting omdat u een energiezuinig huis koopt
  • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren
  • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
  • Een hogere hypotheek mogelijk omdat u een energiezuinig huis koopt
  • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
  • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij
  • Advies- en bemiddelingskosten voor uw hypotheek slechts € 800,-

Belangrijk: NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon. Er wordt altijd gezocht naar de beste oplossing in uw persoonlijke situatie.

NEXTHome kan uw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van NEXTHome behoren o.a. Triodos Bank, ABN AMRO, Obvion, Aegon en Nationale Nederlanden. Een indicatie van de lage rente die door de duurzaamheidskorting haalbaar is: basisrente 10 jaar vast 1,7%*.

Contact/afspraak/weten of wonen in de Laan van Tinbergen ook voor ú mogelijk is?|
Wilt u op voorhand al weten of ook u in de Laan van Tinbergen kunt gaan wonen en wat uw maandlasten ongeveer gaan worden? Profiteer van de QUICKSCAN-service van NEXTHome en u weet snel waar u aan toe bent. Het QUICKSCAN-loket is geopend!

Meer weten, een Quickscan opvragen of gelijk een afspraak maken? Bel 0186-745772 en vraag naar Daniëlle, Marco of Aletta, uw Hypotheekspecialisten voor de Laan van Tinbergen. Mailen kan uiteraard ook: d.schuller@nexthome.eu , m.bijl@nexthome.eu of a.giethoorn@nexthome.eu

Voor een afspraak bent u altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend.

*rente per 20 oktober 2018. Hypotheekrentes veranderen. Bel voor de actuele rente NEXTHome.

Uw hypotheekspecialisten voor de Laan van Tinbergen:

    
Marco Bijl                           Danielle Schuller             Aletta Giethoorn

 

Lees hier meer over de aflossingsvrije hypotheek