Wonen in een huis met karakter

Heeft u altijd al gedroomd van een statig herenhuis aan een mooie, groene laan in een groene omgeving maar toch met de stad om de hoek? Of een luxe appartement dat van alle gemakken is voorzien? Dat is nu mogelijk. Laan van Tinbergen bestaat uit 17 luxe appartementen en 56 royale herenhuizen. De herenhuizen zijn ontworpen in twee woonstijlen, Modern en Klassiek.

Rotterdam en Park 16Hoven
Park 16Hoven is een nieuwe stadswijk in het noorden van Rotterdam, een ruim opgezette wijk met groene lanen en veel water. De wijk ligt dicht bij het centrum van de stad en ook bent u zo in Hillegersberg. In de nabijheid zijn alle belangrijke voorzieningen, zoals winkels, sportvoorzieningen, scholen en een park. Vanuit de wijk bent u zo op uitvalswegen als de A20 en A13 en binnen één uur zit u in Londen (vanaf Rotterdam The Hague Airport).

Een wijk met allemaal buurtjes
Brede lanen en veel speelgelegenheid gaan er hand in hand met een intieme opzet. Park 16Hoven is namelijk niet één grote wijk, maar een optelsom van allemaal kleinere buurtjes. Elke buurt heeft weer een eigen karakter. Per deelproject gaat een andere architect aan de slag.

Een wijk voor iedereen
Het geeft Park 16Hoven een afwisselend decor. Er staan vrijstaande huizen en eengezinswoningen. Er is ruimte voor appartementen en voor kavels. Een stadswijk met een gevarieerd gezicht, maar toch met het gevoel dat u écht in Rotterdam woont. En met de gemakken en gezelligheid van wijken als Overschie en Hillegersberg in de buurt.

De luxe van de Laan van Tinbergen
Zo afwisselend als Park 16Hoven wordt opgezet, zo afwisselend is ook de opzet van de Laan van Tinbergen. De 56 herenhuizen zijn verdeeld over 12 twee-onder-een-kapwoningen en 44 drie-, vier- of vijf-onder-een-kapwoningen en daarnaast 17 luxe appartementen verdeeld over twee kleinschalige appartementengebouwen. De verkoop van de appartementen is gestart op donderdag 22 november 2018.