NIEUWSBRIEF 24 MEI 2017

Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in het project Laan van Tinbergen, een luxe nieuwbouwproject in de Rotterdamse stadswijk Park 16Hoven. Het project bestaat uit 16 appartementen en 56 ruime herenhuizen, waaronder 12 twee-onder-een-kapwoningen en 44 drie-, vier- of vijf-onder-een-kapwoningen.

Start verkoop herenhuizen
Eindelijk is het zover, de verkoop van de herenhuizen gaat van start!
De verkoop van de herenhuizen start op woensdag 7 juni 2017. U bent tussen 17.00 – 19.00 uur van harte welkom op de bouwlocatie aan de Tinbergenlaan te Rotterdam om de verkoopdocumentatie af te halen.

De makelaars van TW3 zullen deze dag aanwezig zijn om uw vragen zoveel als mogelijk te beantwoorden.

Mocht u op 7 juni a.s. niet in de gelegenheid zijn om de brochure persoonlijk af te halen, dan is het mogelijk de brochure digitaal te ontvangen. U kunt een email sturen naar info@tw3.nl en dan ontvangt u na 7 juni de digitale brochure.
Vanaf 8 juni is het mogelijk de brochure af te halen bij het kantoor van Tw3, Veerhaven 4, te Rotterdam.

 

 

 

 

Procedure inschrijven
Via de website www.laanvantinbergen.nl is het vanaf woensdag 7 juni, ná 17.00 uur mogelijk in te schrijven op het bouwnummer (of bouwnummers) van uw voorkeur(en). De inschrijving sluit op 21 juni 2017 om 12.00 uur.

De datum van ontvangst inschrijving heeft geen consequenties of geeft geen voorrang aan de behandeling van de inschrijving.
U ontvangt op maandag 26 juni bericht of u wel of geen woning toegewezen heeft gekregen.

 

 

 

 

 

V.O.N. prijzen
Op onze website www.laanvantinbergen.nl hebben wij een bandbreedte van de v.o.n. prijs per bouwnummer gecommuniceerd.
Inmiddels zijn de woningen volledig uitgewerkt en de kwaliteit heeft daarbij altijd bovenaan gestaan.

Zo hebben de begane grond verdiepingen een verdiepingshoogte van bijna 3 meter, en hebben alle verdiepingen vloerverwarming. Ook zijn alle woningen standaard uitgevoerd met 2 badkamers. De CV-ketel is standaard een CW6 ketel (hoogste comfort klasse) en de binnen kozijnen zijn van hout met stompe deuren. De combinatie van ons afwerkingsniveau met de stijgende bouwprijzen heeft er helaas wel voor gezorgd dat de uiteindelijk vastgestelde v.o.n. prijzen buiten de gecommuniceerde bandbreedtes zullen liggen.

NextHome hypotheken en verzekeringen

Dura Vermeer heeft een samenwerkingsverband met NextHome. Kopers (en ook potentiële kopers) kunnen profiteren van de kennis en ongeëvenaarde mogelijkheden van het team van NEXTHome Nieuwbouwhypotheken (www.nexthome.eu). NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon, zij zullen u benaderen voor een vrijblijvend gesprek, uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. Wanneer u een hypotheek wenst af te sluiten via NextHome bedragen de bemiddelingskosten slechts € 800,-.

Start verkoop appartementen
De appartementen zullen nog voor de zomervakantie in verkoop gaan. U ontvangt bericht zodra de start verkoopdatum bekend is.

Volg ons op Facebook
Via onze website en Facebookpagina blijven wij u informeren over de voortgang van het project. Volg ons daarom op https://www.facebook.com/LaanvanTinbergen/.