NIEUWSBRIEF 6 JUN 2017

Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in het project Laan van Tinbergen, een luxe nieuwbouwproject in de Rotterdamse stadswijk Park 16Hoven. Het project bestaat uit 16 appartementen en 56 ruime herenhuizen, waaronder 12 twee-onder-een-kapwoningen en 44 drie-, vier- of vijf-onder-een-kapwoningen.


Start verkoop herenhuizen woensdag 7 juni!
Morgen is het zover, de verkoop van de herenhuizen gaat van start!U bent tussen 17.00 – 19.00 uur van harte welkom op de bouwlocatie aan de Tinbergenlaan te Rotterdam om de verkoopdocumentatie af te halen.

We willen u erop attenderen dat u de brochure ook digitaal kunt ontvangen. Stuur een email naar info@tw3.nl en dan ontvangt u na 7 juni de digitale brochure.

Vanaf 8 juni is het ook mogelijk de brochure af te halen bij het kantoor van Tw3, Veerhaven 4, te Rotterdam.

 

 

 

 

 

Bekijk de woningen 
Inmiddels hebben wij de Wooncreator verder bijgewerkt en is het vanaf vandaag mogelijk de specifieke kenmerken (zoals verkooptekeningen, ligging, m2, v.o.n.-prijzen etc.) te bekijken. Ga naar de woningzoeker en bekijk de woningen.

Inschrijven is pas mogelijk vanaf woensdag 7 juni 17.00 uur. 

 

 

 

 

 

 

Procedure inschrijven 
Via de website www.laanvantinbergen.nl is het vanaf woensdag 7 juni, ná 17.00 uur mogelijk in te schrijven op het bouwnummer (of bouwnummers) van uw voorkeur(en). De inschrijving sluit op 21 juni 2017 om 12.00 uur.  De datum van ontvangst inschrijving heeft geen consequenties of geeft geen voorrang aan de behandeling van de inschrijving.   U ontvangt op maandag 26 juni bericht of u wel of geen woning toegewezen heeft gekregen.

 

 

 

 

 

 

Start verkoop appartementen 
Start verkoop van de appartementen volgt zo spoedig mogelijk. U ontvangt een bericht zodra de start verkoopdatum bekend is.

Volg ons op Facebook
Via onze website en Facebookpagina blijven wij u informeren over de voortgang van het project. Volg ons daarom op https://www.facebook.com/LaanvanTinbergen/.  https://www.facebook.com/LaanvanTinbergen/.