Nieuwsbrief januari 2017

Op de woningzoeker van nieuwbouwproject Laan van Tinbergen is het mogelijk om uw voorkeur voor (een) bouwnummer(s) aan te geven. Wanneer u zich aanmeldt op een van de bouwnummers, dan heeft u straks voorrang bij de toewijzing van de woningen nadat de officiële verkoop is gestart.

Binnenkort zullen wij deze voorinschrijving op de woningzoeker gaan sluiten. U kunt zich nog tot en met vrijdag 3 februari 2017 met voorrang inschrijven via de woningzoeker. Vanaf 4 februari is het nog wel mogelijk om in te schrijven op een bouwnummer, maar heeft u geen voorrangspositie meer bij de start verkoop.

Hoe werkt het?

Via de woningzoeker ziet u de verschillende woningen en appartementen. U kunt per bouwnummer de uiterlijke kenmerken bekijken en algemene informatie inzien, zoals het woonoppervlak, de zonligging en een indicatie van de v.o.n.-prijzen. U kunt meerdere bouwnummers als voorkeur opgeven.

Wanneer wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van TW3 een bevestiging per mail. De zogenaamde voorinschrijvers zullen een week voorafgaand aan de officiële start verkoop de verkoopstukken ontvangen.

Planning

De planning is ongewijzigd ten opzichte van de vorige nieuwsbrief. Momenteel bevindt het plan zich in de V.O.-fase (V.O. staat voor Voorlopig Ontwerp). De welstandscommissie* beoordeelt de tekeningen en wij hopen op korte termijn positieve feedback te ontvangen. Zodra de welstandscommissie groen licht geeft, kunnen de plannen definitief worden gemaakt en kan de omgevingsvergunning (de voormalige bouwvergunning) officieel worden aangevraagd. Dit is het moment dat alle gemeentelijke instanties het ontwerp beoordelen. Daarna kan de verkoop van start gaan. Wij verwachten dat dit eind maart 2017 zal zijn.
Voor vragen kunt u terecht bij de makelaars van TW3 via 010 – 300 71 17 of info@tw3.nl.

* De welstandscommissie is een commissie die bestaat uit onafhankelijke deskundigen. Zij toetsen in opdracht van de gemeente of de bouwplannen voldoen aan de eisen van de welstandsnota, met andere woorden: is het ontwerp van toegevoegde waarde voor de stad en voldoet het aan de minimale kwaliteitseisen van Rotterdam?