Nieuwsbrief Laan van Tinbergen maart 2018

Herenhuizen start bouw

Over enkele weken zullen wij van start gaan met de bouw van de 56 herenhuizen. We zijn inmiddels gestart met het plaatsen van de bouwhekken en grondwerkzaamheden.

Uiteraard ontvangt u als koper van ons een brief wanneer we daadwerkelijk gaan starten met de bouw en een uitnodiging voor de ‘feestelijke’ bouwhandeling. De ‘feestelijke’ handeling zal enkele weken ná de officiële start van de bouw zijn. Dit i.v.m. veiligheidseisen op de bouwplaats.

Nog maar drie herenhuizen beschikbaar!

Er zijn momenteel nog twee klassieke herenhuizen en een modern herenhuis beschikbaar in Laan van Tinbergen. Dus ga snel naar de website en bekijk het actuele aanbod in de  Wooncreator of neem direct contact op met de makelaars van TW3 op 010-3007117.

Appartementen

Helaas heeft de start verkoop van de appartementen vertraging opgelopen. Met name de druk op de aannemersmarkt in reactie tot het vastleggen van de onderaannemers, heeft ons genoodzaakt de start verkoop uit te stellen. Het spijt ons u te moeten meedelen dat wij verwachten pas na de zomervakantie 2018 in verkoop te kunnen gaan. Ons streven is wel om de appartementen in de bouwstroom van de herenhuizen mee te nemen en daarom verwachten wij nog rond de jaarwisseling te kunnen starten met de bouw.

Volg ons op Facebook

Via onze website en Facebookpagina blijven wij u informeren over de voortgang van het project. Volg ons daarom op facebook.com/LaanvanTinbergen/.