Nieuwsbrief Maart 2017

Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in het project Laan van Tinbergen, een luxe nieuwbouwproject in de Rotterdamse stadswijk Park 16Hoven. Het project bestaat uit 16 appartementen en 56 ruime herenhuizen, waaronder 12 twee-onder-een-kapwoningen en 44 drie-, vier- of vijf-onder-een-kapwoningen.

De komende tijd zullen wij geïnteresseerden – in aanloop naar de start verkoop – via deze nieuwsbrief regelmatig informeren over de stand van zaken.

Nieuwe beelden Laan van Tinbergen

De ontwerpen worden steeds concreter en daarbij horen ook nieuwe artist impressions. Met gepaste trots mogen we u de nieuwe beelden tonen.

alt_text

Appartementen Laan van Tinbergen

Heeft u zich al ingeschreven op de woningzoeker?

Wij zijn benieuwd naar welk woningtype uw voorkeur uitgaat. Wellicht heeft u zich al ingeschreven, maar wanneer u dit nog niet heeft gedaan, dan kunt u uw voorkeur aangeven via de link of op de website www.laanvantinbergen.nl (klik op de groene button of op ‘woningzoeker’). U kunt per bouwnummer de uiterlijke kenmerken bekijken en algemene informatie inzien, zoals het woonoppervlak, de zonligging en een indicatie van de v.o.n.-prijzen. U kunt meerdere bouwnummers als voorkeur opgeven.

Wanneer wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van TW3 een bevestiging per mail.

alt_text

Planning

De ontwikkeling van de Laan loopt op schema, maar een exacte verkoopdatum kunnen we op dit moment nog niet communiceren omdat wij wachten op de laatste formaliteiten. Wij verwachten echter dat we medio mei de verkoop kunnen starten. Uiteraard ontvangt u hierover – op korte termijn – bericht.

Laan van Tinbergen op de Woonbeurs Rotterdam en regio

Als geïnteresseerde van nieuwbouwproject Laan van Tinbergen laten wij u graag weten dat wij op 18 en 19 maart aanwezig zijn op de Woonbeurs Rotterdam en regio.
Kom op zaterdag 18 of zondag 19 maart naar het WTC, stand S – 28 Dura Vermeer. De Woonbeurs is geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

alt_text