Nieuwsbrief november 2016

Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van het nieuwbouwproject Laan van Tinbergen. Laan van Tinbergen is een luxe nieuwbouwproject in de Rotterdamse stadswijk Park 16Hoven. Het project bestaat uit circa 16 appartementen en 56 ruime herenhuizen waaronder 12 twee-onder-een-kapwoningen en 44 drie-, vier of vijf-onder-een-kapwoningen.

De komende tijd zullen wij – in aanloop naar de start verkoop – geïnteresseerden via deze nieuwsbrief regelmatig informeren over de stand van zaken.

lvt-sfeer

Hoe groots wilt u wonen?

De afgelopen weken heeft het projectteam niet stilgezeten. Er is hard gewerkt aan de ontwerpen en we zijn dan ook ontzettend trots dat wij u de eerste schetsen van de Laan van Tinbergen kunnen laten zien.

Om diversiteit in de Laan aan te brengen hebben we ervoor gekozen met twee architectenbureaus te werken. Architectenbureau JSA heeft getekend aan de kubistische herenhuizen en appartementen en Zeinstra Veerbeek Architecten heeft invulling gegeven aan de karakteristieke, op de jaren 30 geïnspireerde herenhuizen.

De zeer ruime herenhuizen zijn verdeeld over blokken van 2, 3, 4 en 5 woningen en hebben een woonoppervlakte van circa 170 tot circa 200 m2. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt en de aan het water gelegen terrassen worden standaard voorzien van houten vlonders. Bovendien zijn er diverse opties voor uitbreiding en afwerking mogelijk. Ook kunt u kiezen voor maatwerk.

De appartementen zijn verdeeld over 2 gebouwen met een gezamenlijke daktuin op de 1e verdieping. De appartementen hebben standaard een ruime en speelse indeling, maar zijn op alle mogelijke manieren aan de wensen van de kopers aan te passen. De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 85 m2 tot 185 m2. Tevens worden alle appartementen voorzien van 1 of 2 buitenruimtes en hebben alle woningen minimaal 1 eigen parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage.

lvt-1
1e vogelvluchtschets Laan van Tinbergen. Dit zijn voorlopige tekeningen, de definitieve tekeningen kunnen afwijken.

lvt-2
2e vogelvluchtschets Laan van Tinbergen. Dit zijn voorlopige tekeningen, de definitieve tekeningen kunnen afwijken.

lvt-3
Vooraanzicht appartementen Laan van Tinbergen. Dit zijn voorlopige tekeningen, de definitieve tekeningen kunnen afwijken.

Planning

De planning is om na de jaarwisseling in verkoop te gaan. Eind van het jaar willen wij in een vogelvlucht de woningen nog beter laten zien. Ook zullen wij dan een indicatie van de v.o.n. prijzen per woningtype kenbaar maken. Voor vragen kunt u terecht bij TW3 makelaars via 010 – 300 71 17 of info@tw3.nl.