Nieuwsbrief November

Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in het project Laan van Tinbergen, een luxe nieuwbouwproject in de Rotterdamse stadswijk Park 16Hoven. Het project bestaat uit 16 appartementen en 56 ruime herenhuizen.

Bouwvergunning herenhuizen onherroepelijk 

Goed nieuws voor alle kopers van de herenhuizen. De bouwvergunning is nu onherroepelijk! Dat betekent dat, nadat de vergunning is verleend, de bezwaarperiode van 6 weken is verlopen zonder dat eventuele belanghebbenden een bezwaar hebben ingediend. Er staat nu niets meer in de weg om de grond te kunnen leveren en we zullen de bouwvoorbereidingen dan ook met volle kracht voortzetten.
Wij verwachten in maart 2018 te kunnen starten met de bouw en hopen dat u voor de kerst nog naar de notaris kunt om de akte te laten passeren.

Herenhuizen

Er zijn nog enkele herenhuizen te koop in Laan van Tinbergen. Bekijk in de Wooncreator het actuele aanbod.

Zo zijn er nog een paar moderne twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar en enkele klassieke hoekhuizen.

Appartementen

Momenteel krijgen we veel vragen over de appartementen. Wij hadden verwacht de verkoop direct na de zomervakantie te kunnen starten, maar helaas is de ontwikkeling enkele maanden vertraagd. Naar verwachting kunnen wij begin 2018 starten met de verkoop. Wel zullen wij in een eerder stadium met de voorinschrijving beginnen. Onze excuses voor deze vertraging, wij vragen nog even uw geduld.

Duurzaamheidshypotheek

Als koper van een woning in Laan van Tinbergen kunt u gebruik maken van de diensten van NEXTHome Nieuwbouwhypotheken. NEXTHome is als vaste partner betrokken bij verschillende nieuwbouwprojecten van Dura Vermeer. Heeft u vragen over uw hypotheek, of wilt u een rekenvoorbeeld ontvangen, neem dan contact op met NEXTHome via 0186 – 74 57 72.