Nieuwsbrief September

Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in het project Laan van Tinbergen, een luxe nieuwbouwproject in de Rotterdamse stadswijk Park 16Hoven.

Het project bestaat uit 16 appartementen en 56 ruime herenhuizen.

 

Herenhuizen

De verkoop van de herenhuizen is inmiddels van start gegaan en momenteel worden de verkoopgesprekken gevoerd en zijn de eerste koopcontracten getekend. Afgelopen week hebben we de kopers en optanten de definitieve meer- en minderwerklijst toegestuurd met daarin onder andere de uitwerking van de ‘grote’ opties. Denk daarbij aan de opties zij- en / of achteruitbouw, verdiepingsmogelijkheden etc. De meer- en minderwerklijst is te downloaden via deze link

Er zijn nog enkele herenhuizen beschikbaar, bekijk de beschikbaarheid via de Wooncreator.

Appartementen

We krijgen momenteel veel vragen over de appartementen. Wij hadden verwacht de verkoop direct na de zomervakantie te kunnen starten. Helaas is de ontwikkeling enkele weken vertraagd en verwachten wij medio 4e kwartaal de verkoop te kunnen starten.

Volg ons op Facebook

Via onze website en Facebookpagina blijven wij u informeren over de voortgang van het project. Volg ons daarom op https://www.facebook.com/LaanvanTinbergen/.