Start verkoop Laan van Tinbergen appartementen!

Start verkoop appartementen en penthouses
Het is zover, de verkoop van de appartementen en penthouses gaat van start!

De start verkoop zal plaatsvinden op donderdag 22 november 2018. U bent tussen 16.00 en 17.30 uur van harte welkom op de bouwlocatie aan de Tinbergenlaan te Rotterdam. De verkoopdocumentatie is dan voor u beschikbaar en de makelaars van TW3 en Dura Vermeer zullen aanwezig zijn om uw vragen zo veel als mogelijk te beantwoorden. Zij zullen u op dat moment ook uitgebreid informeren over de inschrijfprocedure.

Mocht u op 22 november a.s. niet in de gelegenheid zijn om de brochure persoonlijk af te halen, dan is het ook mogelijk de brochure digitaal te ontvangen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@tw3.nl, dan ontvangt u na 22 november de digitale brochure.
Vanaf vrijdag 23 november 2018 kunt u de brochure ook afhalen op het kantoor van TW3 (Veerhaven 4 te Rotterdam).

Appartementen en penthouses
Fase II van Laan van Tinbergen bestaat uit 14 luxe appartementen van 95 m2 tot maar liefst 186 m2 en daarnaast nog 3 penthouses, waaronder het XL penthouse van 240 m2 met een spectaculair dakterras van bijna 120 m2. Plafonds zijn hoog, buitenruimten fors. Exclusiviteit en privacy zijn daarmee verzekerd.
Alle woningen worden opgeleverd met een zeer complete keuken van SieMatic en de – veelal twee – badkamers worden luxe afgewerkt met tegelwerk en Villeroy & Boch-sanitair. De woningen worden gasloos opgeleverd en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen.
Parkeren doet u in de parkeergarage en voor het terras kunt u kiezen uit verschillende zonliggingen. Welkom levensgenieters!

Hypotheken en waardebepaling huidige woning
Kopers van een woning in de Laan van Tinbergen kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van NEXTHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer. De woningen in de Laan van Tinbergen worden duurzaam gebouwd, wat u als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen u maximaal te profiteren van de voordelen die u als koper van een woning in de Laan van Tinbergen heeft.

Wilt u op voorhand al weten wat uw maandlasten ongeveer gaan worden? Profiteer van de quickscan-service en weet snel waar u aan toe bent. Het quickscan-loket van Nexthome is geopend!

Bel 0186 – 745 772 of stuur een mail naar info@nexthome.eu.

Door de makelaars van TW3 kunt u een waardebepaling van uw huidige woning laten maken. Zo kunt u zich als koper goed voorbereiden op de aankoop van uw nieuwe woning maar ook de verkoop van uw huidige woning.

Volg ons op Facebook
Via onze website en Facebookpagina blijven wij u informeren over de voortgang van het project. Volg ons daarom op facebook.com/LaanvanTinbergen/.